НОВИНИ

Корнелия Нинова в "Панорама": Свиквам национален съвет за оставката на Гергов

Утре свиквам националния съвет и ще поставя оставката на г-н Георги Гергов. Аз му поисках оставка, но той отказа, затова ще я поискам от националния съвет. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в студиото на "Панорама". Знам срещу кого се изправям, но аз ще устоя на това обещание. Изправям се срещу вътрешна опозиция в партията.

bnt avatar logo
от БНТ
21:18, 21.04.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

В противен случай ще си тръгна аз, обеща Нинова. През седмицата се разрази скандал по темата, след като бизнесменът Сашо Дончев заяви, че Гергов е посредничил за среща между него и главния прокурор Сотир Цацаров.

20% от парите, които се дават от обществени поръчки отиват в сивия сектор, по отчет на официални институции се губят 1 млрд. лева при добив на природни ресурси или концесии, това е образът на паралелната държава. Не знам за хора от БСП, замесени в порочните практики.

Нинова попита кой ще носи политическата отговорност за това, че 6 месеца се е мълчало по темата със заразената с уран питейна вода. Тя поздрави президента Радев, че е сравнил случилото се със затъмнението около ядрената катастрофа в Чернобил

Тя попита Цветан Цветанов защо през октомври 2016 г. министрите в кабинета Борисов 2 - Лиляна Павлова, Ивелина Василева, Петър Москов, по думите й, са мълчали.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След репортаж на БНТ 2 започна ремонт на пътищата в Драгоманско
След репортаж на БНТ 2 започна ремонт на пътищата в Драгоманско
Цв. Цветанов в Панорама: До седмица ще сме готови с персоналния състав
Цв. Цветанов в "Панорама": До седмица ще сме готови с персоналния състав