Цв. Цветанов в "Панорама": До седмица ще сме готови с персоналния състав

Целта на всяко управление е да бъде максимално стабилно. ГЕРБ и Обединени патриоти ще направим точно това. В рамките на 1 седмица ще бъдем готови с персонален състав на кабинета. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в студиото на "Панорама".

от БНТ
21:06, 21.04.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

По думите му в началото на месец май ще има редовно правителство, а двете преговарящи страни са направили сериозни компромиси. Целта е икономически ръст 3,5% годишно, 1500 лв. средна заплата.

Трябва да казваме истината, в изслушването на Герджиков се установи - някой е нареждал за уволнения, при този служебен кабинет имаше най-много уволнения.

В момента имаме назначен кабинет от президента Радев, някой трябва да поеме политическа отговорност за тези уволнения.

Благодаря на всички министри, които се отнесоха отговорно към темата с урана, каза Цветанов. Той коментира, че резултатите са само от 2-3 сондажа, а не от над 40 в Хасково. Трябва да бъде замерена водата от чешмите, призова Цветанов.

Златоград днес изглежда като перла в Родопите, отидете да видите какво е направил там кметът на ГЕРБ. Така Цветанов коментира твърденията, изнесени от журналиста Васил Иванов за порочни практики в родопския град.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Корнелия Нинова в Панорама: Свиквам национален съвет за оставката на Гергов
Корнелия Нинова в "Панорама": Свиквам национален съвет за оставката на Гергов
След репортаж на БНТ 2 възстановиха дигите на река Чая
След репортаж на БНТ 2 възстановиха дигите на река Чая