НОВИНИ

Лионел Меси скъса с ергенския живот (ГАЛЕРИЯ)

От снощи той вече е семеен, а дългоочакваното събитие, което в последните седмици неизменно беше част от първите новини в пресата, се случи в родната на двойката Аржентина.

bnt avatar logo
от БНТ
08:56, 01.07.2017
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Сватбата на годината, сватбата на века или просто сватбата на Меси. Събитието, което се случи снощи в родния град на младоженците Росарио, със сигурност беше едно от най-дългоочакваните напоследък.

260 гости станаха свидетели на заветното "Да" между звездата на каталунците Лионел Меси и детската му любов Антонела Рокузо. Сред присъстващите на сватбата бяха голяма част от съотборниците на аржентинеца в Барселона и националния отбор. А техните половинки превърнаха в истински парад на суетата червения килим пред луксозния хотел, в който беше празненството.

;

Жерар Пике и Шакира, Карлес Пуйол с годеницата му, Дани Алвеш, Неймар бяха само част от знаменитостите,които пристигнаха с личните си самолети в Аржентина за дългоочакваната сватба.

Звездите демонстрираха класа и стил като за Холивуд и с удоволствие позираха за снимки. По време на приема телефоните бяха забранени, а близо 450 полицаи и бивши агенти на Мосад се грижиха за това нищо да не помрачи първите мигове заедно на младото семейство Меси.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Говорят ли правилно депутатите?
Говорят ли правилно депутатите?
Буря в Москва
Буря в Москва