НОВИНИ

Веселин Марешки: Иво Христов трябва да си подаде оставката

Иво Христов трябва да подаде оставката си като депутат от БСП, заяви в "Още от деня" лидерът на "Воля" Веселин Марешки. Според него Иво Христов трябва да последва съдбата на депутата Антон Тодоров.

bnt avatar logo
от БНТ
18:52, 08.11.2017
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
Веселин Марешки, председател на "Воля": Трябва да си пълен дебил, за да наречеш 80% от гражданите дебили. Това не можем да го приемем. Не може никой да обижда българския народ като цяло, дори той да е избирател на друга политическа сила. Трябва да се отнасяме с уважение към всеки български гражданин. Иво Христов трябва да последва съдбата на Антон Тодоров. Те са еднакви. Да видим дали ще го последва в хубавото да си подаде оставка. Както сме подкрепили оттеглянето на Антон Тодоров от Народното събрание, така ще подкрепим и настояваме Иво Христов да напусне Народното събрание.

За предстоящия вот на недоверие Веселин Марешки заяви, че има покана за среща утре по този въпрос с "БСП за България".

Марешки отправи покана към партиите от център-дясно да се присъединят към партия "Воля", която по думите му представлява център-дясното в парламента.

Веселин Марешки, председател на "Воля": Да дойдат при нас, да приемат лидера на център -дясното, който го е посочил народът. Ние сме тръгнали от едно и също място. Правим широко обединение и ги каним при нас.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ новини: Озоновата дупка се затваря
ДРУГИТЕ новини: Озоновата дупка се затваря
Кметът на Сливен ще оспори в съда иска на екоминистерството за 4.5 млн. лв
Кметът на Сливен ще оспори в съда иска на екоминистерството за 4.5 млн. лв