САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Мая Манолова организира приемна във влака на път за Варна

След като вчера пътува в автобус до Стара Загора, днес омбудсманът Мая Манолова тръгна с влак от София за Варна, а по пътя организира приемна за граждани. Най-често поставяните проблеми са с кредити, частни съдебни изпълнители, трудови правоотношения и здравеопазване.

от Ирена Николова
12:17, 06.11.2018
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

От жп гара Плевен на бързия влак за Варна се качи Стефан Иванов, който съчетава пътуването си с възможността да поздрави омбудсманът за инициативата.

Стефан Иванов: Цар Борис е карал лично влака в ония парните локомотиви, а тия нашите хвърчат високо. Да слезат на земята и да се видят.

Други пък се качиха във влака специално заради приемната и споделиха проблемите си свързани с измама от работодател.

инж. Димитър Иванов: Неплащане на трудово възнаграждение, не пускане на трудов договор.
;

Мая Манолова заяви, че този начин за срещи с хората е успешен, а пред поставените от тях въпроси отнемането на служебната ѝ кола изглежда съвсем малък проблем.

Мая Манолова, национален омбудсман: Общественият транспорт е за българските граждани и следователно трябва да бъде и за представителите на институции, и за политиците.

Омбудсманът отхвърли упреците, че започва предизборна кампания и призова да бъде оставена да си върши работата.

Мая Манолова, национален омбудсман: Имам още две години мандат като омбудсман, чувствам се страхотно в тази си роля, полезна съм на хората. Обичам хората, те ме обичат. Какво повече да искам?

В началото на пътуването си омбудсманът Мая Манолова и екипът ѝ споделили с останалите пътници неудобството от авария в отоплителната система във влака, която по -късно била отстранена на гара Мездра.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Съдът отхвърли исковете за обезщетения на Бойко Борисов и Корнелия Нинова
Съдът отхвърли исковете за обезщетения на Бойко Борисов и Корнелия Нинова
Разпит на свидетели по делото КТБ най-рано следващото лято
Разпит на свидетели по делото КТБ най-рано следващото лято