НОВИНИ

​Млада жена е в болница, след като парче от строеж падна върху нея

30-годишна жена е в болница, след като тази сутрин парче от строеж на Цариградско шосе падна върху нея. Подробностите за инцидента - в прякото включване в обедните новини на Александър Марков.

Александър Марков
от Александър Марков
12:02, 17.11.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

От строежа на Цариградско шосе тази сутрин пада върху главата на 30-годишната жена метален крепежен елемент. За щастие тя е извън всякаква опасност, състоянието й не е животозастрашаващо. Жената е настанена в Окръжна болница с наранявания и фрактура по главата.

Какво се случва? Тази сутрин 30-годишната жена и приятелят й излизат от метростанцията на Интерекспо център и се насочват към изхода на София. Съвсем ненадейно 30-40 см метален, по свидетелство на нейния приятел елемент, пада върху главата ѝ тя започва обилно да кърви. Приятелят ѝ заедно с минувачи, които са чакали на спирката, ѝ оказват първа помощ. Пристига полиция и линейка и жената е отведена в болница.

Работниците в района и чакащи на спирката хора разказаха пред камерата на БНТ, че пешеходният навес се изгражда вече няколко дни. Той е задължителен при самото вдигане на строежа, така че хората да бъдат предпазени. Този навес още не е завършен, а на метри има спирка на градския транспорт.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От нашия пратеник: Най-тежка е обстановката около Атина и Неа Перамос
От нашия пратеник: Най-тежка е обстановката около Атина и Неа Перамос
Голям пожар унищожи покрива на жилищна кооперация в Благоевград
Голям пожар унищожи покрива на жилищна кооперация в Благоевград