НОВИНИ

Над 200 талантливи деца в специалната новогодишна програма на БНТ

Предпразничните приготовления вече започнаха, пощенските кутии се препълниха с писма до Дядо Коледа, а БНТ започна подготовката за програмата си в новогодишната нощ. В най-голямото студио на БНТ, което буквално беше щурмувано от над 200 деца, вече се снима празничният концерт.

Милена Кирова
от Милена Кирова
16:28, 27.11.2016
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
Драгомир Драганов: Започваме на 31 декември, веднага след централната емисия "По света и у нас" .
Йоанна Драгнева: Естествено трябва да очакват много забавление, много радост и много поводи за гордост, защото ние ще представим децата на България, които са супер. Най-добрите деца, които по традиция показваме и продължаваме да показваме в ефира на БНТ.
Драгомир Драганов: Над 200 участника, над 200 литра пяна за бръснене, която вали тук в най-голямото студио на БНТ, изпълнение във всички жанрове на детското творчество - песни танци, фокуси, акробатика и какво ли още не.... пони в ролята на елена Рудолф, Драго Мраз в ролята на снежния човек Олаф и Йоанка Снежанка и много много неща, които все още ще запазим в тайна. На Нова година, когато всички сме заедно, когато сме с най-близките си, когато сме с хората, които обичаме и които ни обичат нека просто да полетим на крилете на тези невероятни таланти.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
97 години от подписването на Ньойския договор
97 години от подписването на Ньойския договор
Партията на Корман Исмаилов с ново ръководство
Партията на Корман Исмаилов с ново ръководство