НОВИНИ

Намереното момче край с. Богдан ще бъде настанено в приемно семейство

9-годишният Станимир Мичков, който изчезна преди дни край карловското село Богдан, беше открит в добро здравословно състояние късно снощи. Момчето изчезна в понеделник следобед, докато пасял кози с майка си.

bnt avatar logo
от Станислава Христозова
11:36, 23.06.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Десетки полицаи, доброволци и кучета се включиха в издирването. Детето е открито в тревиста местност между селата Богдан и Столетово. То не е приемало храна и течности през последните две денонощия. Прието е за наблюдение в болницата в Карлово. По-късно ще бъде настанено при приемно семейство, а за случая е сезирана Държавната агенция за закрила на детето. Полицията води разследване дали родителите са упражнявали насилие над момчето, но засега отказват да коментират каквито и да е било версии.

д-р Христо Пелев - управител на МБАЛ „д-р Киро Попов" - Карлово
Нямам такъв случай детенце да преживее три дена в гората само след като е намерено снощи в 9 и половина е прието в детско отделение в много добро общо състояние дори и нахранено тъй като психическото състояние подлежи да се уточни все пак има детски педиатри и психолози детето се чувства добре настанено е в отделението и чакаме отдела за закрила на детето да дойде за да му осигури приемен дом.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Актрисата Елизабет Хърли се съблече в подкрепа на БРЕКЗИТ
Актрисата Елизабет Хърли се съблече в подкрепа на БРЕКЗИТ
Енергийната борса търси заем за 4 млн. лева
Енергийната борса търси заем за 4 млн. лева