НОВИНИ

Oт първо лице - десетки прекараха нощта в блокиран автобус

Една от стотиците блокирани по пътя Карнобат-Айтос е Мария Милушева, която снощи е получила обаждане от премиера Борисов с уверение, че ще получи помощ и автобусът, с който пътува, ще бъде изтеглен. Мария разказа пред нас каква е обстановката по пътя за Айтос - кадрите, които ще видите, са заснети от нея.

bnt avatar logo
от БНТ
12:14, 31.12.2016
Чете се за: 00:49 мин.
У нас
Мария Милушева, блокирана в автобус край Айтос: "Прекарахме нощта в очакване, в стрес, в смисъл тъй като имахме получихме лично обаждане от Бойко Борисов, че има организация, все пак това е някаква надежда, да се каже, имахме, че всичко ще се оправи, за момента, обаче, това нещо изглежда малко илюзорно, защото всъщност ние от снощи в 9 ч. не сме мръднали един метър и въобще не е ясно какво се случва.
"Тук сутринта имаше преди малко няколко дечица, които искаха да ги сложат в нашия автобус, но може би ги преместиха някъде другаде. Сега, слава Богу, няма вече вятър, но пък през нощта беше някакъв кошмар, просто беше кошмар, аз не знам тия хора в леките коли, ние Слава Богу в автобуса бяхме на топло, но автобусът се клатеше като кораб при вълнение. Даже имаше мисля двама руснаци, които потеглиха пеша към Айтос преди малко".
"Нито един полицай ние не видяхме, преди малко тук имаше от Ямболската пожарна коли, които бяха страшно така хората... не знам как да кажа, в смисъл колата им беше блокирана тяхната, машината, от някоя от леките коли. Тоест те са се опитвали да разчистят малко между леките коли нали, да мине тяхната кола, и в даден момент някой пък шофьор запушил тяхната кола, момчетата викат - ние просто няма какво да правим".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АМ Тракия е затворена между Зимница и Бургас
АМ "Тракия" е затворена между Зимница и Бургас
Историите на 2016 г. - успехите на българските ученици
Историите на 2016 г. - успехите на българските ученици