НОВИНИ

Побойникът, пребил лекар и служител в бургаска болница, остава в ареста

23-годишният Кирил Нойков, който сутринта на 24 май преби лекари и служител на болницата "Бургасмед", остава в ареста. Това реши днес състав на Бургаския районен съд. Днес младият мъж се опита да трогне магистратите и поиска да бъде пуснат на свобода. Той е излежал последната си, пета, присъда преди няколко месеца и е освободен от Софийския затвор през октомври миналата година.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Веселин Григоров
21:30, 26.05.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

В нощта на нападението Кирил бил на банкет с колегите си. Твърди, че тогава за първи път в живота си е пил алкохол и не предполагал, че ще има такава реакция. Поиска да бъде на свобода, защото затворът го потискал. Твърди че изпадал в депресии и дори лежал в психиатрия.

От прокуратурата обявиха,че все още не са готови назначените съдебно-медицински експертизи на пострадалите от побоя и засега Кирил Нойков е обвинен само за побой по хулигански подбуди.

Христо Колев, говорител на Районна прокуратура - Бургас:
"След излизането на тези експертизи ще бъде преценено дали се касае за престъпление срещу личността на всеки един от пострадалите, т.е. прокуратурата има възможност да му повдигне обвинение за нанесените телесни повреди на всеки един от пострадалите лица - на медиците, на портиера и на охранителите."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лидерите на Г-7 подписаха декларация за борба с тероризма
Лидерите на Г-7 подписаха декларация за борба с тероризма
Йенс Столтенберг специално пред БНТ: НАТО може да пребори тероризма
Йенс Столтенберг специално пред БНТ: НАТО може да пребори тероризма