НОВИНИ

Полицията проверява сигнали за жестоко отношение на Брад Пит към децата си

Полицията на Лос Анджелис и окръжния й отдел за защита на децата и семейството разследва сигнали за възможно жестоко отношение на американския актьор Брад Пит към децата си, съобщава сайтът TMZ, цитиран от ТАСС.

bnt avatar logo
от БТА
15:54, 22.09.2016
Чете се за: 00:25 мин.
Още
полицията проверява сигнали жестоко отношение брад пит децата

Именно това негово поведение може би е станало причина Анджелина Джоли да подаде документи за развод. Близки на семейството съобщили на сайта, че миналата седмица по време на полет с частен самолет, актьорът се е напил и е проявил грубост, словесна и физическа, спрямо децата си. По информация на TMZ специалисти от отдела за защита на децата са разпитали съпрузите и ще направят същото и с децата им.

Анджелина Джоли подаде документи за развод, тъй като се безпокояла за безопасността на своите шест деца, припомня агенцията. Формално актрисата се позова на непреодолими противоречия с Брад Пит и поиска на нея единствено да бъде предоставено правото да ги отгледа. Тя не би се възпротивила Брад Пит да ги вижда от време на време. Но актьорът настоява на своето право пълноценно да участва във възпитанието на децата и след развода.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Само фериботите Кавала - Тасос и обратно се движат по разписание
​Само фериботите Кавала - Тасос и обратно се движат по разписание
Турската брегова охрана залови 166 нелегални мигранти на лодки
Турската брегова охрана залови 166 нелегални мигранти на лодки