НОВИНИ

Пребиха свидетел по делото срещу скандалния кмет Ценко Чоков

Тази нощ в заведение на автогарата във врачанското село Галиче е бил брутално пребит Цветомир Таралански - Цоло. Той е свидетел по досъдебното производство срещу скандалния кмет на селото Ценко Чоков.

bnt avatar logo
от БНТ
11:39, 21.07.2016 (обновена)
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

30-годишният Цветомир Таралански бил нападнат в центъра на Галиче от няколко души и удрян по главата и лицето с дръжката на брадва. Пострадалият разказа, че нападателите му заявили, че това е наказателна акция заради негов дълг от 2 хиляди лева за покупка на кола, но той предполага, че това е само повод, а истинската причина са показанията му срещу кмета.

Пребитият е настанен в болницата в Бяла Слатина без опасност за живота, но с множество разкъсни и контузни рани по главата. В болничната стая днес той бе разпитан от криминалисти, които разследват инцидента. Свидетели разказаха, че по време на побоя над Цветомир големият син на Ценко Чоков - Спас се е намирал наблизо, но не е участвал пряко в саморазправата.

Цветомир Таралански, потърпевш: Само, че моите съмнения са, че не е за кола, а на Ценко Чоков синът е поръчител. Така човек не се бие за кола - като куче. Аз ходих да давам показания, когато дойдоха да го арестуват. Това няма да ме спре, даже имам повече хъс да свидетелствам след снощната случка. Болките са непоносими, биха ме с дърво от брадва.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какви са мерките, които е възможно Турция да въведе при извънредно положение?
Какви са мерките, които е възможно Турция да въведе при извънредно положение?
Музика на живо на летище Варна
Музика на живо на летище Варна