НОВИНИ

Премиера на новата филмова адаптация на Тарзан

Прочутият герой на автора Едгар Райс Бъроу - Тарзан отново е на екран. Новата филмова адаптация беше представена в Лос Анжелис.

Георги Петров
от Георги Петров
09:05, 30.06.2016
Чете се за: 00:40 мин.
Още

В новия филм Тарзан се играе от младата звезда от шведски произход Александър Скарсгард, който изпълнява ролята на героя години след неговото израстване в джунглата и завръщането му към цивилизацията. Злодеят в сюжетното действие - белгийският военен капитан Ром - го примамва да се върне в Конго, където отново е принуден да оцелява сред диви животни и туземци.

Ром се играе от двукратния носител на "Оскар" Кристоф Валц, а съпругата на главния герой Джейн - от звездата Марго Роби. Помощ на Тарзан в джунглата оказва героят Джордж Вашингтон Уилямс, изигран от Самюел Джаксън, който получи награда за цялостно творчество в деня преди премиерата на новия си филм.

Самюел Джаксън - актьор: "Това е нещо страхотно. Не означава, че трябваше да спра да работя, защото трябваше да дойда на работа дори днес. И това всъщност е най-хубавата част. Не означава, че това е краят на кариерата ми, а че трябва да задържам летвата нависоко."

"Легендата за Тарзан" е първият от двата филма на режисьора Дейвид Йейтс за 2016-а година. След като оглави последните четири проекта от поредицата за Хари Потър, тази година Йейтс режисира и предисторията на света на малкия магьосник, озаглавена "Фантастични животни и къде да ги намерим".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
42 вече са жертвите на кървавия терор в Истанбул
42 вече са жертвите на кървавия терор в Истанбул
Румяна Бъчварова: Информацията е основното оръжие срещу тероризма
Румяна Бъчварова: Информацията е основното оръжие срещу тероризма