НОВИНИ

Премиерата на "Междузвездни войни" чупи рекорди по приходи от продажба на билети

Световната мания по култовата космическа сага "Междузвездни войни" достига връхната си точка. Премиерата на филма чупи рекорди по приходи от продажба на билети, но това са само цифри и пари. Емоциите на феновете будят не по-малко коментари от новото продължение на звездната приказка.

Милен Атанасов
от Милен Атанасов
18:13, 18.12.2015
Чете се за: 00:41 мин.
Още

Силата се пробуди във филмовите салони по цял свят. Но големият екран не е толкова голям, че да обуздае силата на "Междузвездни войни". Тя преля извън филмовите зали и заля улиците. Феновете на предишните епизоди вече са фенове и на новия епизод. Първите прожекции на "Силата се пробужда" спечелиха и нови почитатели на "Междузвездни войни".

- Напълно си заслужаваше. Това е едно от най-великите преживявания, което ще помня до края на живота си.

Дали емоциите не са накарали мнозина да пропуснат важни детайли от филма? Сигурно е. Затова ще има повторения. И то много.

- Абсолютно велик. Ще го гледам още хиляда пъти.

Предстои звезден уикенд, който ще продължи да чупи рекорди - по продажби, приходи, възклицания и какви ли не прояви, облечени в костюмите на героите от филма. 100-те милиона долара от билети онлайн бяха само началото. Киносалоните пускат допълнителни места за прожекциите. Влюбени двойки се бракосъчетават в костюми на Вейдър и Лея. Огромен процент коледни подаръци със сигурност ще бъдат издържани в стил "Междузвездни войни". А новият епизод пробужда допълнителен глад за предишните - онези, в които Силата клонеше ту към тъмната, ту към светлата страна. Оше отсега феновете планират филмови маратони с пълно преживяване на сагата за настъпващите празници.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Пазарджик обявиха данъчна амнистия
В Пазарджик обявиха данъчна амнистия
НЗОК на минус с близо 19 млн. лева
НЗОК на минус с близо 19 млн. лева