НОВИНИ

Разраства се скандалът с продажбата на "Царските конюшни"

Скандалът с продадения имот в центъра на София, известен като "Царските конюшни" се разраства. Премиерът Бойко Борисов разпореди на Главния инспекторат да извърши в максимално кратък срок проверка в Областна администрация - София-град по повод сделката. Имотите бяха продадени за 658 хиляди лева. Вчера от БСП сезираха главния прокурор за продажбата, подписана от областния управител на София.

bnt avatar logo
от БНТ
15:19, 09.09.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Изцяло подкрепяме премиера Борисов за искането РБ да оттегли сегашния областен управител, защото няма да позволим подобни действия и те са с определен икономически привкус да петнят името на сегашния МС.
Корнелия Нинова - председател на БСП: Вицепремиерът Бъчварова е съучастник в тази сделка. Разполагаме с документа, питане до нея и нейния отговор, в който тя дава зелена светлина за тази продажба. Т.е. ако ГЕРБ вече искат оставката на областния управител, ние вече искаме оставката на г-жа Бъчварова, която излъга и е съучастник в тази сделка. На трето място искаме да се вземат мерки сделката да бъде спряна и развалена.
Румана Бъчварова - министър на Вътрешните работи: Да ви честитя 9-ти септември днес и да благодаря на другарката Нинова, че ни напомни какво е БСП - преднамереност, некомпетентност и лъжи. Целия ден това е поведението на БСП.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Могерини: ЕС ще продължи да работи по въпроса за визи за турски граждани
Могерини: ЕС ще продължи да работи по въпроса за визи за турски граждани
Над 3300 души в неравностойно положение ще получават обяд до края на годината
Над 3300 души в неравностойно положение ще получават обяд до края на годината