НОВИНИ

Президентът Плевнелиев отрече да е бил министър, издигнат от кръга „Капитал"

Президентът Росен Пленелиев заяви, че е влязъл в политиката, заради бездействието на тройната коалиция и в позицията си на активен гражданин. Той допълни, че никога не е бил министър, издигнат от Иво Прокопиев и кръга „Капитал".

bnt avatar logo
от БНТ
11:56, 25.10.2016
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Пред медиите Плевнелиев беше категоричен, че в момента се отвлича вниманието на избирателите от важните за страната въпроси и решенията, които предлагат кандидатите за президентския пост. Плевнелиев каза още, че до края на мандата си ще се отчете за това какво е свършил през последните 5 години, както и че застава зад своите решения и двете служебни правителства, които е сформирал.

Росен Плевнелиев, президент на Република България: За да има честта да гледа народа в очите следващите 5 години, в следващите 10 дни да излезе пред телевизионните камери и да даде отговор на важните въпроси - как ще подкрепим проблемите със сигурността в региона, как ще решим наболелите кризи от миграционната, през кризата с терористичните атаки, през кризата с отношенията с Русия, до нашите собствени вътрешни кризи - как този нов български президент ще работи срещу задкулисието, така че България да бъде по-малко зависима от каки и батковци, които се събират в някакви ъгли и решават нещо си. Аз вярвам, че като държавен глава действах именно така.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Арестите в ИАРА са заради съмнения за злоупотреби с евросредства
Арестите в ИАРА са заради съмнения за злоупотреби с евросредства
40 напълно запазени древни кораби открити по черноморското ни крайбрежие
40 напълно запазени древни кораби открити по черноморското ни крайбрежие