НОВИНИ

Британските принцове Уилям и Хари разказват за принцеса Даяна в нов филм

Нов документален филм разкрива подробности от живота на покойната британска принцеса Даяна. Лентата ще покаже гледната точка на синовете ѝ - принцовете Уилям и Хари.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
08:25, 23.07.2017
Чете се за: 00:38 мин.
Още

"Даяна, Нашата майка: Нейният живот и наследство". С такова заглавие излиза дългоочакваният филм за един от най-известните членове на британското семейство. Освен синовете ѝ, които ще разкажат личните си спомени за Даяна, в лентата ще участват и нейни близки приятели.

Ник Кент, изпълнителен продуцент: Ще видите личността на Даяна в този филм. Имам предвид, че по някакъв начин децата ѝ я виждат по начин, по който никой друг не я вижда. Нещото, което ме впечатли най-много, е начинът, по който те говорят за чувството ѝ за хумор и шегите ѝ.
;

Във филма принцовете Уилям и Хари говорят за хубавите и трудните моменти от живота на майка си. Те също споделят как са се чувствали по време на развода на родителите си.

Ашли Хетинг, режисьор: Това, което ме удиви е това, което е направила. Тя е първият известен човек, който говори открито за СПИН, военните мини, психичното здраве и други теми. Всички тези важни теми, като защитата на бедните често бяха критикувани от политиците и националните вестници.

Лентата излиза в памет на 20-тата годишнина от смъртта на принцеса Даяна, която загина в автомобилна катастрофа на 31 август 1997 година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Край Шабла пренебрегват местата за къмпингуване, за сметка на плажната ивица
Край Шабла пренебрегват местата за къмпингуване, за сметка на плажната ивица
По-малко туристи посещават област Кюстендил
По-малко туристи посещават област Кюстендил