НОВИНИ

Прокуратурата ще поиска задържане под стража за Бисер Миланов

Той е пребил пред свидетели жената, с която живеел на семейни начала заради 5000 лева.

Цветелина Катанска
от Цветелина Катанска
20:26, 14.06.2016
Чете се за: 00:44 мин.
У нас
прокуратурата поиска задържане стража бисер миланов

Прокуратурата ще поиска постоянна мярка задържане под стража за Бисер Миланов. Това съобщи пред БНТ говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Миланов е задържан в Русе по-рано днес защото е прибил приятелката си. След побоя тя е със счупена челюст.

Прокурор Арнаудова съобщи, че извършеното от Бисер Миланов деяние е "с изключителна дързост и е особено тежко". Тя припомни, че към края на 2011 г. извършителят е излежал своята ефективна едногодишна присъда за притежание на скиминг устройства. Оттогава досега не са изминали пет години и новото престъпление се квалифицира като "опасен рецидив".

Пребитата 26 годишна жена е живеела на семейни начала с Миланов. По време на първото обвинение срещу него, тя е внесла наложена мярка за неотклонение парична гаранция от 5000 лева. По-късно съдът е отменил гаранцията и тя подлежала на връщане. Жертвата на побоя е изтеглила обратно парите си. Миланов обаче ги е поискал. Тя е отказала да ги върне като е твърдяла, че са нейни лични средства, обясниха от прокуратурата. Заради отказа й Миланов я е прибил в автосервиза на вуйчо й.

По време на побоя е имало свидетели, които в момента се разпитват пред съда в Русе, допълни прокурор Арнаудова. Самата жертва не може да бъде разпитана, защото не може да говори заради счупената си челюст. Деянието срещу нея е определено като средна телесна повреда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изложба с една - единствена картина на акад. Светлин Русев
Изложба с една - единствена картина на акад. Светлин Русев
Зам.-министър на транспорта подаде оставка след обвинение на прокуратурата
Зам.-министър на транспорта подаде оставка след обвинение на прокуратурата