НОВИНИ

Простихме се с режисьора Милан Кузов

Близки, приятели и колеги си казаха последно сбогом с Милан Кузов - човека, който повече от 40 години работи всеотдайно за редица публицистични предавания в Българската национална телевизия. Той е режисьор и на много документални филми.

Цанка Николова
от Цанка Николова
18:28, 30.04.2019
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
Александра Гюзелева, журналист, БНТ: Чудесен колега, прекрасен професионалист, приятел, наистина приятел.
Албена Колчакова, продуцент на Сутрешен блок, БНТ: Милан е човекът с най-прекрасното крещене и човекът, който знаеше и можеше да каже "Обичам те" на всеки.
Драгомир Драганов, журналист, БНТ: Човекът, който е виновник за най-щурите телевизионни експерименти. Човекът, който направи първото предаване в историята на телевизионното излъчване в България, на живо по две телевизии, първото предаване на живо от всички студиа на БНТ едновременно.
Иван Сребреков, оператор в БНТ: Милан е моята награда за всеотдаен труд в телевизията. Най-големия приятел за мен. Животът ми мина с него. Направили сме 300 000 щуротии.
Светла Каменова, журналист, БНТ: Едно непораснало момче. Много усмихнат и целунат от Господа. Много, много талантлив човек.
Проф. Христо Пимпирев: Много ми е тежко. Милан ми е повече от брат. С него съм израсъл, детството ми мина. Целият ми жизнен път, така че чудесен човек. Да върви по сияйния път нагоре, дано да е в по-хубаво място!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Силно японско участие в конкурса Музиката и Земята
Силно японско участие в конкурса "Музиката и Земята"
НСИ: 22% от населението живее под прага на бедността
НСИ: 22% от населението живее под прага на бедността