НОВИНИ

Първа предизборна среща на ГЕРБ в НДК

Първа среща на ГЕРБ преди евроизборите. Управляващите излизат с инициатива за провеждане на национален граждански диалог по основните секторни политики.

Ирина Цонева
от Ирина Цонева
08:00, 20.01.2019 (обновена)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Близо 2000 членове на ГЕРБ вече са в зала 3 на НДК. Преди малко тук беше приветстван и лидерът на партията Бойко Борисов. В срещата участват както народни представители, така и евродепутати, представители на общинските и областните ръководства на ГЕРБ, както и министри от партията.

;

Очаква се Бойко Борисов да обяви цялата програма на партията до началото на евроизборите. На форума ще бъде представена и инициативата за провеждане на национален диалог в цялата страна под мотото "Европа в нашия дом". Националният предизборен щаб на ГЕРБ вече прие и утвърди указанията със сформиране и структуриране на предизборните щабове в областните и общински администрации.

;

Започват и общински събрания в цялата страна, на които ще бъдат номинирани и кандидатите за членове на ЕП. номинациите се очакват да приключат до 20 февруари, а на 19 май е обявено най-голямото предизборно събитие за ГЕРБ, когато ще бъде представен и кандидатът за председател на ЕНП - а именно Манфред Вебер.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гърция на протест срещу Договора от Преспа за името Северна Македония
Гърция на протест срещу Договора от Преспа за името Северна Македония
Откриха сезона на лалетата в Холандия
Откриха сезона на лалетата в Холандия