НОВИНИ

РБ започва допитване за седемте номинации за кандидат-президент

Партиите от Реформаторския блок започват допитване към членовете и симпатизантите си за седемте номинации за кандидат-президент. След това ще бъде направено и специално изследване. Предстои също кандидатите да бъдат изслушани от Изпълнителния съвет на блока.

Надежда Василева
от Надежда Василева
17:28, 02.08.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Гражданският съвет номинира за участие в президентската надпревара Трайчо Трайков и Гроздан Караджов. БНД издигна кандидатурите на бившия парламентарен шеф Огнян Герджиков и бившия шеф на НРД Димо Гяуров.

ДБГ предложиха скулптора Велислав Минеков. БЗНС залага на генерал Съби Събев. Във вътрешната битка се включи и лидерът на НПСД Корман Исмаилов.

Любен Петров - зам.-председател на СДС: Даваме и седемте кандидати на допитване, и 3-ма-4-ма да излязат, пак не е достатъчно, трябва да стигнем до един кандидат и той да бъде успешният кандидат.
Найден Зеленогорски - зам.-председател на ДБГ: За нас от ДБГ ясно се оформя една четворка, която върви доста успешно пред другите.
Борислав Великов - председател на БНД: Проф. Огнян Герджиков е национален капитал, така че той е обществено признат, всестранно развит, и певец, и спортист, всичко това, което човек може да каже за него, Димо Гяуров е също един великолепен експерт по проблемите на сигурността. Така че те като двойка биха били нещо, което е необходимо за страната в момента.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът не даде ход на делото срещу тримата сирийци за тероризъм
Съдът не даде ход на делото срещу тримата сирийци за тероризъм
Бойко Борисов: Съжалявам, че си загубих времето с ген. Румен Радев
Бойко Борисов: Съжалявам, че си загубих времето с ген. Румен Радев