НОВИНИ

Реакции в сайтове и социални мрежи

Поли беше блестяща и в преносния, но и в буквалния смисъл на думата. Поли Генова напълни очите на зрителите със светлинно шоу. Така Франс прес коментира изпълнението на българската изпълнителка във финалната вечер на Евровизия. Реакциите в световните и социалните медии събра Биляна Бонева.

Биляна Бонева
от Биляна Бонева
11:10, 15.05.2016
9190
Чете се за: 00:46 мин.
По света

Представянето на Поли Генова беше един от най-зрелищните моменти в конкурса, отбеляза Франс прес. "Браво, България!", "Страхотна песен, България!", "Невероятно изпълнение". Така звучаха коментарите в социалните медии, които продължиха през цялата нощ. "

"Ако любовта беше престъпление" спечели любовта на българите по света. "Украйна победи в геополитическата битка на Евровизия, но ти си нашият победител. Красноречиви са меннията във Фейсбук и в Туитър.

"Вероятно този танц това лято ще завладее кипърския курорт Агия Напа", предрича Би Би Си. Съобщението за българското изпълнение във Фейсбук страницата на BBC Eurovision събра над 4 хиляди и 400 харесвания. Беше споделено над 650 пъти, а коментарите са стотици.

"Изпълнението на Поли Генова имаше всичко", написа австралийското издание News. От медията определиха българската песен като изключително въздействаща.

Постановките на конкурса Евровизия не бяха особено внушителни, коментира Ню Йорк пост, но това не се отнася за облеклото на Поли Генова. От вестника нарекоха светещия костюм на нашата изпълнителка като един от най-добрите в шоуто.

Футуристичен костюм и жизнерадостно изпълнение на Поли Генова. Така британското издание Метро коментира представянето на българката. По-рано вестникът определи Поли като "тазгодишното откритие" на Евровизия.

"Добра работа. По този начин упоритият труд се отплаща", написа в Туитър почитател на българката Поли Генова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започва ремонт на улици в Разград
Започва ремонт на улици в Разград
Украйна ликува, след първото място на Джамала на Евровизия
Украйна ликува, след първото място на Джамала на Евровизия