НОВИНИ

Шофирайте внимателно!

13 са жертвите на пътя у нас само за предходната серия почивни дни - около 6-ти септември. Ранените са 137. Това обяви в студиото на "Денят започва" инспектор Мария Ботева от Пътна полиция. Тя увери, че МВР е предприело необходимите мерки за максимално улесняване на трафика през предстоящите празничните дни. На днешния Европейския ден без жертви на пътя инспектор Ботева призова за общи усилия срещу войната по пътищата.

bnt avatar logo
от БНТ
07:52, 21.09.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
Мария Ботева, инспектор от КАТ - "Пътна полиция": Шофирайте внимателно! Помнете, че зад вас в автомобилите са вашите семейства, вашите деца. Помнете, че на пътя има и пешеходци, нека пазим живота на всички участници в движението по пътищата и нека заедно да се борим за всеки един човешки живот в днешния ден.


;

От АПИ ни предоставиха карти, за да онагледим предстоящите промени по пътищата.

Въведено е реверсивно движение, т.е. две ленти в посока при Владая на виадукта Елешница, при 15-ия километър на АМ "Хемус", където в момента се ремонтира платното за Варна и движението се прехвърля в платното за София. И още при тунелите Витиня и Ечемишка, където се ремонтират тунелите в платното за Варна при изхода на София.


Още подробна информация за ограниченията и промените в движението вижте във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
65 години от признаването на породата дунавски кон
65 години от признаването на породата дунавски кон
Фестивал на българското кино в Ню Йорк
Фестивал на българското кино в Ню Йорк