НОВИНИ

Собственик на транспортна фирма простреля доведения си син в Стара Загора

Собственик на транспортна фирма в Стара Загора простреля доведения си син. Инцидентът стана тази сутрин малко преди 10 часа в офиса на фирмата, след възникнал скандал.

bnt avatar logo
от Десислава Петкова
16:20, 12.08.2016 (обновена)
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
собственик транспортна фирма простреля доведения син стара загора

Пеньо Пейков прострелял с пистолет Христо Чолаков, който е син на втората му съпруга . Двамата са били сами в офиса на фирмата. Веднага е подаден сигнал на тел.112, а раненият е настанен в Старозагорската болница с опасност за живота. Най-вероятно двамата са се скарали по бизнес въпроси, тъй като Чолаков движел транспортния бизнес на пастрока си, който през миналата седмица обявил фалит. Раненият е изпълнявал неофициално ролята на управител на фирмата. В последната година фирмата задлъжняла с доста пари и дори спряла да обслужва теглените заеми. Най-вероятно в основата на възникналия конфликт са пари , което е провокирало опита за убийство -твърдят запознати.

Ивелин Иванов - говорител ОД на МВР Стара Загора
,,Изпратените на място екипи са установили ,че простреляният е на 46 години от град Стара Загора и има огнестрелна рана в областта на корема. Веднага е изпратен с екип на Спешна помощ в болницата в Стара Загора,където е настанен в тежко състояние. На място е задържан извършителя на прострелването, който е на 65 години".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
„Бохеми” в Банско през септември
„Бохеми” в Банско през септември
Португалия и Франция се борят с опустошителни пожари
Португалия и Франция се борят с опустошителни пожари