Специално издание на "Децата на България са супер" за първи юни

Приключиха снимките за специалното издание на телeвизионното риалити "Децата на България са супер". Форматът ще бъде излъчен във връзка с деня на детето- 1- ви юни. Над 120 участници от цяла България се включват в тазгодишното издание.

от Ангелина Грозева
21:05, 20.05.2018
Чете се за: 00:38 мин.
У нас

Вече три години сцената на "Децата на България са супер" открива таланти и ги превръща в звезди. Сред тях са и новоизгряващата група "4 Magic".

"4 Magic": Пътят към успеха е труден, защото трябва да полагаш много усилия и да не се отказваш, въпреки че има препятствия, трябва да ги преодоляваш, както ние ги преодоляваме заедно.
Йоана Драгнева - певец и водещ на "Децата на България са супер": Ето че всъщност ние сме първото стъпало на големите артисти, които след време се позиционират стабилно на нашата музикална сцена.
Тодор Борисов, 12г., участник в "Децата на България са супер": Много добре се чувствам, когато пея, това ми е хоби и дарба, нещо което обичам и не мога да спра да го правя.
Драгомир Драганов- водещ на "Децата на България са супер": БНТ като обществено отговорна мисия продължава да поддържа формата с ясното съзнание, че децата на България заслужават поощрение за своя талант и трябва да бъдат чути и видяни.

Детският дух и как талантът изгрява на сцената очаквайте в специалното издание на "Децата на България са супер".

Драгомир Драганов- водещ на "Децата на България са супер": На втори юни от 15.15 часа.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Папата ще обяви 14 нови кардинали на церемония през юни
Папата ще обяви 14 нови кардинали на церемония през юни
Мерки за сигурност на матурата по БЕЛ и външно оценяване след 7 клас
Мерки за сигурност на матурата по БЕЛ и външно оценяване след 7 клас