НОВИНИ

Спират водата на част от кварталите в София заради ремонти

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 19 юни заради ремонти. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена вода с водоноски, съобщават от компанията.

bnt avatar logo
от БТА
10:14, 18.06.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
спират водата част кварталите софия заради ремонти

Заради монтаж на спирателен кран на ул. "Фредерик Жолио Кюри", жк. "Изток", се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 15.30 ч. в района на ул. "Латинка" от ул. "Антон Павлович Чехов" до бул. "Цариградско шосе", ул. "Райко Алексиев" от ул. "Акад. Методи Попов" до ул. "Фредерик Жолио Кюри".

Изключването на уличен водопровод на ул. "Гюешево", жк. "Сердика", ще наложи спиране на водата от 09.30 до 19.30 ч. в района на ул. "Гюешево" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Три уши".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Свети Георги Победоносец", кв. "Кремиковци", няма да има вода от 09.00 до 16.00 ч. в района на ул. "Св. Георги Победоносец" от ул. "Радивоя" до ул. "Света Петка".

Заради прекъсване на уличен водопровод на бул. "Цариградско шосе", кв. "Горубляне", се налага спиране на водата от 09.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Обреща", по ул. "Самоковско шосе" от ул. "Георги Белов" до бул. "Цариградско шосе" и бензиностанция на OMV.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Банкоматите в Белгия са недостъпни нощем след поредица кражби с взлом
Банкоматите в Белгия са недостъпни нощем след поредица кражби с взлом
Австралия и ЕС ще започнат преговори за свободна търговия
Австралия и ЕС ще започнат преговори за свободна търговия