НОВИНИ

Тази вечер "Четвърта власт" се завръща в ефира на БНТ1

Хитовият сериал "Четвърта власт" се завръща в ефира на БНТ1 четири години след сериозния дебат, който предизвика политическия трилър в българското общество. В редакцията на "Четвърта власт" ще си припомните сложните междуличностни отношения, управлявани от политически и компроматни войни.

bnt avatar logo
от БНТ
20:45, 12.07.2017
Чете се за: 00:22 мин.
Още

Филмът, режисиран от Димитър Коцев - Шошо и Стоян Радев, събира цяло съзвездие от актьори. През 2014г. лентата спечели голямата награда в категорията "Игрални филми" в конкурса на Професионалната асоциация на регионалните телевизии в Европа - СИРКОМ, където се наложи сред 228 програми от 22 държави и награда на Съюза на българските филмови дейци.

"Четвърта власт" е и първият български сериен филм, селектиран във форума за телевизионно творчество FIPA (Фипа) и представен в Кан по време на ежегодния кино и телевизионен пазар. Сериалът ще се излъчва през седмицата от понеделник до четвъртък. Първият епизод на поредицата за взаимоотношенията между медии, власт и тайни служби ще можете да гледате днес от 23:30.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виртуални приемни за сигнали по Черноморието
Виртуални приемни за сигнали по Черноморието
Домусчиев: БМФ не е във фалит и се управлява добре
Домусчиев: БМФ не е във фалит и се управлява добре