НОВИНИ

Трима души загинаха при катастрофа на АМ "Тракия"

Две жени и един мъж загинаха, а друг мъж и десетгодишно дете са ранени при тежка катастрофа на АМ "Тракия" край Пазарджик. Тежкият пътен инцидент е станал снощи около 21.30 ч.

bnt avatar logo
от БНТ
11:02, 01.04.2019
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Движейки се от София по посока за Пловдив 34-годишна жена от Сливен загубила управлението над автомобила. В участъка на инцидента има строително-ремонтни дейности, като трасето е обозначено със знаци, табели и светещи бализи.

Автомобилът е навлязъл в ремонтираното пътно платно, а оттам е паднал през моста в коритото на река Елшишка. От катастрофата автомобилът се е самозапалил.

Към мястото незабавно са насочени автопатрули на "Пътна полиция", аварийно-спасителен екип на пожарната и линейки на "Спешна помощ".

В резултат на инцидента са загинали водачката на автомобила, пътуващите с нея мъж на 58 години от ловешкото село Бежаново и 54-годишна жена от същото село. В МБАЛ-Пазарджик са транспортирани съпругът на шофьорката - мъж на 37 г. от Сливен и 10-годишната им дъщеря.

Пожарът, възникнал от катастрофата, е изгасен бързо от пожарникарите и така не е стигнало до друг инцидент с намиращите се наблизо бензиностанции.

На мястото е извършен оглед, образувано е дознание.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шестима души са задържани при акцията срещу нелегална продажба на оръжие
Шестима души са задържани при акцията срещу нелегална продажба на оръжие
Паметник на Бойко Борисов се появи на площад „Гарибалди“
Паметник на Бойко Борисов се появи на площад „Гарибалди“