НОВИНИ

Успешно премина операцията на пострадалата в катастрофата на "Хемус" жена

Успешно премина операцията, извършена от екипа на д-р Асен Меджидиев от "Пирогов", на пострадалата във вчерашната катастрофа на автомагистрала "Хемус" жена.

bnt avatar logo
от БГНЕС
09:55, 09.09.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
успешно премина операцията пострадалата катастрофата хемус жена

От лечебното заведение съобщават тази сутрин, че интервенцията на травмата на лицето е преминала успешно и пациентката се възстановява нормално.

Общо четирима думи бяха транспортирани в Спешното отделение на "Пирогов" в неделя - оперираната, още две жени и един мъж. На всички им бяха извършени подробни прегледи изследвания. Раните на двете жени и мъжа бяха обработени, след което пациентите бяха освободени от лечебното заведение.

Тази сутрин лично министър Кирил Ананиев дойде в "Пирогов", за да се запознае със състоянието на пациентката. Пред медии изпълнителният директор на спешната университетска болница проф. Асен Балтов съобщи, че през почивните дни през "Пирогов" са преминали пострадалаи в 28 ПТП-та.

"Настанени за лечение са 8 пациенти – четирима в неврохирургия и четирима в травматология. Дежурствата бяха тежки през тези почивни дни. Преминали са повече от 2000 души, а са останали за лечение 400”, обясни директорът на „Пирогов” проф. Балтов. Двамата с министър Ананиев апелираха хората да шофират внимателно

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цацаров предлага отмяна на придобито българско гражданство за чуждестранни лица
Цацаров предлага отмяна на придобито българско гражданство за чуждестранни лица
Гласуват вота на доверие за италианския премиер Конте
Гласуват вота на доверие за италианския премиер Конте