НОВИНИ

Валери Симеонов: Предлагаме кабинет ГЕРБ+БСП+Обединени патриоти

Предлагаме кабинет ГЕРБ-БСП и ОП. Това би гарантирало стабилност и 4-годишен мандат с подкрепата на над 200 депутати. Правителство от ОП и ГЕРБ е несигурно мнозинство от 122 гласа. БСП + ОП няма мнозинство. Това е моя лична идея, но можем да говорим от името на цялата коалиция. Това заяви в студиото на "Още от деня" лидерът на НФСБ Валери Симеонов. По думите му след изборите вече са водени разговори в тази насока, идеята не е приета "истерично" от ГЕРБ и БСП.

bnt avatar logo
от БНТ
19:37, 28.03.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Според мен не е редно Бойко Борисов отново да е премиер. Обществото и опозицията ще приемат обратното като нещо временно. Това е мое лично мнение, надявам се да стигнем до обща позиция. Обръщам се към Борисов и Нинова да загърбят егото си, политиката не е сблъсък на агитки.

България е в кризисна ситуация, има тежки проблеми с икономиката, енергетиката, доходите, битовата престъпност. Обстановката на Балканите е кризисна. България трябва да се консолидира.

Министър-председател може да бъде всеки достоен човек със съответния опит, ще има много сериозен вътрешен контрол в наше лице. Това е най-доброто за България, каза Валери Симеонов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Петков: България се нуждае от стабилно правителство
Румен Петков: България се нуждае от стабилно правителство
Медиаторите не откриват неимунизираните деца в Столипиново
Медиаторите не откриват неимунизираните деца в "Столипиново"