НОВИНИ

Весела Лечева: БСП ще предложи различен икономически модел

БСП винаги е била отговорна и затова подготвя Национален план за развитие на България. Всички очакват БСП да излезе със социални политики, но този път подходът ще бъде различен. Първо ще разгледаме икономическия модел, защото след като искаме адекватни социални мерки, това изисква да има една различна социална икономика. БСП ще предложи един различен икономически модел. Това каза в предаването "Още от деня" членът на ИБ на БСП Весела Лечева.

bnt avatar logo
от БНТ
18:40, 09.01.2017
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

"Искаме да променим икономическия модел на България, който до момента ражда непрекъснато само бедност и повече безработица. Модел, който не дава шанс на малките и средни предприятия, икономическия модел който зависи изключително и само от това колко си близък с управляващите и дали си плащаш редовно своята лепта.

Промяната на този модел може да стане с конкретни, разписани мерки за подкрепа на малкия и средния бизнес. Това ще го предложим на специални дискусии и специални организирани срещи, не само с партийни структури, но и с целия неправителствен сектор, граждани и синдикати, с всички които трябва да чуят и разберат нашите мерки, които предлагаме", поясни Весела Лечева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Японци пречистват душите си с ледени бани за Нова година
Японци пречистват душите си с ледени бани за Нова година
Свободни места за бездомни в Пловдив
Свободни места за бездомни в Пловдив