НОВИНИ

Вълнения около кралската сватба във Великобритания

С наближаването на кралската сватба във Великобритания, любопитството не само на британците расте. Кой е въпросът, свързан с церемонията, чийто отговор най-много дами искат да научат? Разказва Цветелина Йорданова.

Цветелина Йорданова
от Цветелина Йорданова
21:16, 15.03.2018
Чете се за: 00:37 мин.
Още

Два месеца преди Мегън Маркъл да каже да на принц Хари, за дамите най- изгарящият въпрос е каква ще е роклята? И кой дизайнер ще има честта да получи кралската поръчка?

Обичайната заподозряна е Стила Макартни. Запитана дали ще изработи роклята на Мегън, тя дискретно избегна да даде отговор, дори да го знае.

Стела Маккартни, дизайнерка: Знаете ли, свабтбата си е сватба и е прекрасна чест и привилегия да правиш нечия сватбена рокля.
Анна Макгрегър, куратор в сватбена галерия: Нe мисля, че би носила тиара. Имам чувството, че това би било прекалено традиционно и не много подходящо за нея. Виж - дълъг воал е точното за подобна ситуация, би добавило възвишеност на момента.

Разбира се, от двореца не може да се очаква да издаде каквато и да било информация по темата. А в каква рокля ще блести булката, ще стане ясно едва на 19 май.

Американката Мегън Маркъл и петият в линията за унаследяване на британския престол принц Хари обявиха годежа си през ноември. А британците, в разгара на шпионски скандал, криза в отношенията с Русия и тежък развод с Европейския съюз, очакват с огромно нетърпение тържественото събитие, което ще повдигне духа на Острова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бурни реакции за Закона за езиците в Македония
Бурни реакции за Закона за езиците в Македония
Всяко пето дете у нас не посещава детска градина
Всяко пето дете у нас не посещава детска градина