НОВИНИ

Воля за пълно възстановяване, да помогнем на Борис!

След тежка катастрофа с мотор Борис е напълно обездвижен. 7 години по-късно, макар и трудно, той вече ходи. Зад тези резултати стоят часове тренировки, рехабилитация и процедури в Русия за вливане на стволови клетки. Цената на лечението обаче се оказва непосилна за Борис и той разчита на благодетели.

Милена Кирова
от Милена Кирова
19:12, 10.01.2017
Чете се за: 00:56 мин.
Още
Борис Христов - пострадал при катастрофа с мотор: Започнах от под дъното. Не можех да си мърдам нищо от врата надолу. Сега виждате сами, искам да покажа на цяла България и на всички хора до сега, които са ми помагали докъде успях да стигна благодарение на себе си, но и благодарение на тях.

За Борис всяка малка стъпка е голямо постижение. Не винаги му е било така трудно. До 2010-та крачел смело. И мотор карал. След тежка катастрофа с него получил сериозно нараняване на гръбначния стълб и останал прикован към леглото. Можел да движи само главата си. Тогава започнала личната му битка.

Борис Христов - пострадал при катастрофа с мотор: Всеки ден тренирам супер яко. Много силова рехабилитация правя, много яки тренировки.

Надеждата за пълно възстановяване дошла от Русия - там започнали да вливат на Борис стволови клетки. След всяка процедура резултатите от изследванията му ставали все по-добри.

Таня Христова - майка на Борис: Започва да има дълбока чувствителност, тоест ако го погалим няма да усети, но при стискане на краката вече казва, че усеща и аз съм сигурна, че моят син ще успее.

До момента Борис има 8 от общо 10 процедури зад гърба си. Всяко пътуване до Русия обаче струва по 7 000 евро. Отдава постигнатите резултати и на добротата на десетките дарители. И пак на тях разчита, за да доведе битката докрай.

Борис Христов - пострадал при катастрофа с мотор: Вярвам, че пак ще си проходя, ще стана един нормален човек.

Ако желаете да помогнете на Борис, можете да го направите на следната дарителска сметка:

Борис Павлов Христов

Банка ДСК

BG 44STSA93000020241064

или

чрез SMS с текст DMS Bobi на номер 17777

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обилен снеговалеж в Южна България
Обилен снеговалеж в Южна България
​Откриха мъртъв оператора Асен Петров
​Откриха мъртъв оператора Асен Петров