НОВИНИ

Върху Адриан Златков не било упражнено насилие

Освободиха отвлечения Адриан Златков след 2 седмици в неизвестност. Похитеният бил изоставен на пътя край Панчарево. Той е син на Тони Златков - собственик на голяма автокъща в София. Две бяха основните версии, по които полицията работеше - влошени бизнес взаимоотношения на бащата или на самия Адриан с евентуалните му похитители.

bnt avatar logo
от БНТ
14:50, 11.09.2017
Чете се за: 00:44 мин.
У нас

Безсънна нощ за семейство Златкови. След като снощи Адриан Златков беше освободен от отвлеклите го похитители, 25-годишният син на Тони Златков - собственик на голяма автокъща в София, най-после се прибра у дома. Адриан е бил изоставен от похитителите на 20 км от Панчарево.

Случайно минаващи с кола го забелязват край пътя и го докарват до бензиностанция край квартал Горубляне, откъдето се обажда на родителите си да го приберат. В изявление пред медиите тази сутрин бащата на Адриан обяви, че за щастие върху сина му не е било упражнено насилие.

Тони Златков, баща на Адриан: Не сме водили изчерпателен разговор с него, по простата причина, че е много изтощен и решихме, че не е правилно, по-добре да си почине. Платен е откуп. Не мога да коментирам размера, извинете ме. Не е свързано с нашия бизнес, аз лично водих преговорите. На втория ден се свързаха с нас похитителите. Това са детайли, които наистина не мога да коментирам.
;

Самият Адриан, по думите на баща му, е бил много дезориентиран и няма представа къде е бил.

Тони Златков, баща на Адриан: Не са го тормозили, добре са се отнасяли, което, колкото и да е странно, трябва да благодаря и за това включително. Не обмислям промяна на начина си на живот. Не подозирам хора от неговото обкръжение, изключително добри момчета.

С Адриан Златков все още не е работил психолог. Предстои днес да му бъдат направени медицински прегледи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Испанските власти наложиха глоба от 1,2 млн. евро на Фейсбук
Испанските власти наложиха глоба от 1,2 млн. евро на Фейсбук
В България се раждат по-малко деца, но голяма част не ходят на училище
В България се раждат по-малко деца, но голяма част не ходят на училище