НОВИНИ

Във Варненския медицински университет приемат документи за кандидатстване

В Медицинския университет във Варна и филиалите му в Сливен, Шумен и Велико Търново вече приемат документи за кандидатстване за специалностите медицина, фармация, стоматология, здравен мениджмънт, управление на здравните грижи, логопедия, медицинска сестра и акушерка.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна
10:30, 13.06.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Приемат се и документи за специалностите в Медицинския колеж – медицински лаборант, помощник-фармацевт, инспектор по обществено здраве, медицински оптик, зъботехник, рехабилитатор, рентгенов лаборант и медицински козметик. Изпитът по биология ще се проведе на 30 юни, а на 7 юли - по химия, за специалностите медицина, дентална медицина и фармация.

Тестът по биология за специалностите от Медицинския колеж ще е на 18 юли. Крайният срок за подаване на документи за специалностите медицина, дентална медицина и фармация е 26 юни, а за останалите специалности – 15 юли.

От университета напомнят на всички кандидат-студенти, които са се явили на предварителните изпити по биология и химия, че задължително трябва да подадат документи за кандидатстване до 26 юни. Документите могат да се подават и онлайн.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Намалява безработицата в Пернишко
Намалява безработицата в Пернишко
Виртуални приемни на КЗП ще приемат сигнали за нередности в морските ни курорти
Виртуални приемни на КЗП ще приемат сигнали за нередности в морските ни курорти