НОВИНИ

Захари Бахаров: Притеснявах се дали ставам за ролята в "Денят на бащата"

На 18 февруари в ефира на БНТ започва новият български шестсериен филм "Денят на бащата". Зрителите ще могат да го гледат всеки понеделник и вторник от 22 ч. по БНТ1 и БНТ4, както и повторения по БНТ2. Главната роля е поверена на актьора Захари Бахаров, който броени часове преди премиерата, даде интервю за "Денят започва" с Георги Любенов.

bnt avatar logo
от БНТ
11:00, 17.02.2019
Чете се за: 00:38 мин.
Още
Захари Бахаров, актьор: Ролята е съвсем противоположна на това, което съм играл досега. Даже имах съмнения трябва ли да се захващам с това, но режисьора и продуцентите ме убедиха, че ще е добра провокация, ще се получи. Притеснявах се дали ставам за тази роля.

Пазарът е толкова малък, че не можем да си позволим да се вкопаем в нещо специфично. БНТ обаче е последният остров, в който все пак някакви социални проблеми могат да се разгледат в дълбочина, да снимаш на спокойствие, обяснява актьорът.

Захари Бахаров, актьор: Все повече хора се развеждат, любовта си отива, все повече деца израстват с разделени родители, разделени семейства - това е темата, която сме се опитали да обхванем във филма. Не знам дори какво аз бих направил, ако не дай Боже, ми се случи на мен такова нещо. Засега в моята къща нещата са добре.

Ако някой те тормози, моментално трябва да си тръгнеш. В днешно време една жена може да отглежда сама детето си, независима е, но това пък поражда нови проблеми, които ние разглеждаме в сериала, допълва още Бахаров.

Вижте цялото интервю във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бъдещето на Централната баня - спа център или културен институт
Бъдещето на Централната баня - спа център или културен институт
Председателят на македонския парламент идва у нас за гласуването на Протокола
Председателят на македонския парламент идва у нас за гласуването на Протокола