НОВИНИ

​Запалиха кантората на известен столичен адвокат

Неизвестен извършител запали кантората на юриста Борислав Беев на столичната улица "Братя Миладинови". Според информация на "По света и у нас" подпалвачът е един и е заснет от камера на съседната сграда. Преди броени дни са изгоряли два автомобила на Беев на същия адрес.

Цветелина Катанска
от Цветелина Катанска
17:30, 08.03.2017 (обновена)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Сигналът за палежа е получен в 13:30 часа днес, информираха от полицията. Според първоначалните данни, неизвестен извършител е разлял запалителна течност пред вратите на офиса на адвокат Беев и е драснал клечката.

В момента на палежа в кантората е имало четири служителки, които изпразнили три пожарогасителя в опит да излязат. В крайна сметка били изведени от пожарната през прозореца със стълба. Две от тях били обгазени, но не са пострадали сериозно.

Въпреки, че сградата е жилищна в нея са разположени повече адвокатски кантори. Огънят е изпепелил за броени минути мазилката и вратите на втория етаж като е тръгнал към третия, но е спрян и потушен от дошлата за минути пожарна. Всички от офисите са били евакуирани.

Полицията е иззела записите от охранителните камери на съседните сгради, на които според информация на "По света и у нас" се вижда, че извършителят е един и е бил с ръкавици. Не успяхме да се свържем за коментар с адвокат Беев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лекуват с музика деца с увреждания
Лекуват с музика деца с увреждания
Нов случай на агресия на дете в училище
Нов случай на агресия на дете в училище