НОВИНИ

„Властта говори! Открито“: Министърът на финансите Валери Белчев ще отговаря на въпроси на граждани и медии

bnt avatar logo
от БНТ
15:45, 01.12.2021
Чете се за: 01:15 мин.
У нас
Слушай новината

В поредното издание на рубриката „Властта говори! Открито“, която Министерският съвет стартира във Фейсбук, на въпроси на граждани и медии ще отговаря министърът на финансите Валери Белчев. Началото е в четвъртък – 2 декември, в 8.30 ч.

В рамките на разговора министърът ще коментира актуални теми по отношение на финансовото състояние на държавата и проекта на бюджета за 2022 г., в който акцент са растежът на доходите на гражданите, подкрепата за семействата с деца, за уязвимите групи и за малките общини.

Въпросите към него ще могат да бъдат задавани във Фейсбук страницата на Министерския съвет както по време на живото излъчване, така и предварително публикувани в коментарите под видео анонса на министъра.

Правителствената информационна служба чрез Българската национална телевизия ще предоставя сигнал на рубриката за свободно ползване от всички медии. Информация за възможностите за излъчване на събитието е налична на следната страница: http://bnt-special.cdn.bg. Сигналът ще бъде наличен 10 минути преди началото на събитието.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ралф Рангник ще се опита да убеди Холанд да премине в Юнайтед
Ралф Рангник ще се опита да убеди Холанд да премине в Юнайтед
ВМА чества 130 години от създаването си (СНИМКИ)
ВМА чества 130 години от създаването си (СНИМКИ)