НОВИНИ

4-годишният принц Луи открадна шоуто пред Бъкингамския дворец (СНИМКИ)

bnt avatar logo
от БНТ
15:21, 03.06.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Още
Слушай новината

Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския дворец, запушвайки ушите си с ръце по време на авиошоуто по случай платинения юбилей на прабаба му кралица Елизабет Втора, предаде ДПА.

Преди грандиозния въздушен спектакъл 4-годишният Луи беше забелязан да разговаря с кралицата, която с брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот галено наричат "Ган Ган".

Луи, третото и най-малкото от децата на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Катрин, показа различни изражения на лицето и реакции по време на появата на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец.

Ревът на прелитащите над главите им самолети вероятно е бил прекалено силен за малкия принц, който в един момент стисна здраво ушите си с ръце, с плътно затворени очи и широко отворена уста.

В различни моменти принц Луи можеше да бъде видян да закрива очите си, да се хваща за главата, да подпира брадичката си, да се опира на лакти на балкона.

Луи се открои и с моряшкия си костюм, напомнящ на този, носен от баща му при появата на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец през 1985 г. Тогава Уилям е заедно с родителите си принц Чарлз, който държи малкия му брат Хари, и усмихващата се принцеса Даяна.

Снимки: AFP, БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Илияна Йотова откри Мултиевропейското първенство по таекуондо в София
Илияна Йотова откри Мултиевропейското първенство по таекуондо в София
Александър Лаказет си тръгва от Арсенал
Александър Лаказет си тръгва от Арсенал