НОВИНИ

Акция срещу купуването на гласове в Разлог

bnt avatar logo
от БНТ
12:14, 21.09.2022 (обновена)
Чете се за: 01:55 мин.
У нас
Слушай новината

Специализирани полицейски операции срещу търговията с изборни гласове и битовата престъпност в Нова Загора, Монтана и Разлог.

В Нова Загора за притежание на наркотици са задържани 4-ма души, а при акцията в Разлог има задържано едно лице за търговия с акцизни стоки.

Полицейски екипи на МВР – Благоевград съвместно със служители на агенцията по приходите са извършили проверки на над 50 предприятия за производство и преработка на дървесина в Югозападна България. Проверени са и десетки търговски обекта.

Глас срещу дървесина или пелети - такава е основната схема, по която работят от рано тази сутрин полицейските служители заедно с тези на НАП. Те работят още срещу спекулацията за продажбата на дървесина и пелети, засега има един задържан.

"Към момента се проверяват 24 обекта, в т.ч. дървообработващи, дървопреработвателни, дърводобивни фирми, както и магазини, в които се предлагат различни стоки. При извършените проверки са открити в един от магазините акцизни стоки без бандерол. Към момента има задържано едно лице", заяви старши комисар Георги Кандев - директор на ОД на МВР-Благоевград.

През последните 24 часа се провеждат специализирани полицейски операции в районите на Монтана и Нова Загора като там има задържани 4 лица.

Вижте повече в прякото включване на Али Мисанков

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Светлана Каменова се класира за полуфиналите на боксовия турнир за Купа „Балкан"
Светлана Каменова се класира за полуфиналите на боксовия турнир за Купа „Балкан"
Ще съдят по ускорена процедура нападателя на медицинската сестра в Перник
Ще съдят по ускорена процедура нападателя на медицинската сестра в Перник