НОВИНИ

Акрапович: Локо Пд може да играе важна роля в новото първенство

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
13:12, 23.07.2020
Чете се за: 01:18 мин.
Футбол
акрапович локо играе важна роля новото първенство

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че разполага сс много добър отбор и се надява тимът му да играе важна роля в първенството през новия сезон в efbet Лига.

Специалистът, заедно с вратаря Мартин Луков, получиха наградите на Пресклуб България за Отбор на месеца, Треньор на месеца и Играч на месеца за юни.

Акрапович също така призна, че днес или утре очаква отговор от двама футболисти, които евентуално да се присъединят към "смърфовете". Той допълни, че играчите му не трябва да се отпускат след спечелването на Купата на България за втори пореден път.

"Имаме отбор, който играе качествен футбол. Другите отбори обаче се подготвят здраво, за да играят срещу нас и да ни победят. Имаме малко време да се подготвим, дано го направим по най-добрия начин. Взехме Георги Минчев и се надявам да ни помогне. Искаме да вземем още футболисти. Чакаме отговор от още двама играчи - днес или утре. Има и още един футболист, с когото преговаряме. Отборът ни може да играе важна роля в новото първенство. Най-важното е да играем красив и качествен футбол. Надявам се всички да са здрави“.

„Тези, които бяха под карантина, са окей. Програмата ни е трудна, ще имаме много мачове. Ще се опитаме да направим всичко възможно да се подготвим максимално добре за това кратко време, което имаме. Искаме да покажем характер. Трябва да искаме повече от това, което показваме на терена. Надявам се, че ще продължим да го правим. Трябва да спазваме дисциплина и да не се отпускаме. Вече всички ще гледат на нас по-друг начин. Лудогорец е много силен отбор. Ние обаче винаги играем добре срещу тях и се надявам да спечелим Суперкупата", завърши той.

Стражът на „смърфовете“ Мартин Луков заяви, че отборите у нас вече гледат с друго око на тима след спечелените две поредни купи на България.

"Очаквах да ме сменят на финала. И аз вътрешно го очаквах. Не бях изненадан. Важното е, че заедно успяхме да постигнем голямата цел. Не мисля, че на финал някой може да има предимство. Мисля, че ние бяхме по-добрите на терена. Със сигурност отборите ще гледат с друго око на нас. Ние сме подготвени, чисто психологически. Мисля, че ще ни бъде по-трудно през новия сезон, но ние сме готови. Надявам се тази година да вземем Суперкупата", каза Луков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След дълго отлагане заради COVID-19: "Бащата" тръгва по кината от 24 юли
След дълго отлагане заради COVID-19: "Бащата" тръгва по кината от 24 юли
Село в окръг Гюргево е поставено под карантина
Село в окръг Гюргево е поставено под карантина