НОВИНИ

Александър Тунчев: Залогът е голям, няма да стоим в глуха защита

александър тунчев залогът голям стоим глуха защита
Снимка: ПФК Локомотив (Пловдив)
bnt avatar logo
от БНТ
13:08, 28.07.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев сподели очакванията си за предстоящия двубой на "черно-белите" в Европа.

Утре вечер Локомотив гостува на Словачко в Чехия в мач реванш от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Първата среща на "Лаута" завърши с успех за българския тим, който ще иска да затвърди превъзходството си над чехите и във втората среща.

"Нормално е да има напрежение, все пак залогът не е малък и има заряд. Изправяме се срещу един доста сериозен отбор, но мисля, че момчетата осъзнават каква възможност им се предоставя и се надявам, че ще я използват максимално добре", сподели наставникът на "смърфовете" на Летище "София".

"Нямаме кадрови проблеми преди утрешната среща, всички са добре. След мача с Лудогорец имахме малко повече време за възстановяване и да се подготвим, така че всеки един от футболистите ми ще е готов на 100%. И Парвиз Умарбаев в това число, при него имаше леко умора, но вече е добре", сподели Тунчев.

"Всеки един мач крие своите рискове. Вчера споделих на момчетата, че ако се опитаме да пази преднината от първата среща - ще сбъркаме. Затова със сигурност няма да стоим в глуха защита", завърши младият треньор на Локомотив (Пловдив).

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 53% от медиците у нас са ваксинирани срещу COVID-19
Над 53% от медиците у нас са ваксинирани срещу COVID-19
Рашков: МВР изпълни своя дълг да осигури честен изборен резултат
Рашков: МВР изпълни своя дълг да осигури честен изборен резултат