НОВИНИ

Анчелоти: Винисиус не е в най-добрата си версия в момента

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди гостуването на тима му на Реал Сосиедад.

карло анчелоти титлата близо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:11, 13.09.2024
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди гостуването на тима му на Реал Сосиедад. Той говори за всички актуални проблеми около шампионите.

"Винисиус не е в най-добрата си версия в момента, но продължава да бъде много важен за нас. Не бързаме, последната ми грижа е състоянието на Вини. Винаги тренира добре и е въпрос само на време да достигне до най-доброто си ниво. Важното е какво може да даде. Килиан прогресира всеки ден. Не обръщам внимание на критиките към тях", категоричен е италианецът.

"Белингам и Чуамени няма да играят утре, защото е прекалено рано. Имат малко тренировки и в следващите дни ще видим дали ще са готови за вторник (б. а. - Шампионска лига). Родриго не беше оценен при избора на "Златната топка", трябваше да бъде между първите 30. Някой са забравили какво направи миналата година. Голямо предимство е за него, че може да играе на различни позиции, а и за нас", добави той.

"Рюдигер имаше 5 дни почивка. До момента сме изиграли 7 мача за 20 дни, ще правим ротация и ще внимаваме за хората, които се връщат в четвъртък. Ротацията ще бъде много важна. Не знам дали Валверде е срамежлив, но е играч, който поема голяма отговорност в съблекалнята. Загубихме лидери като Кроос и Начо, но Варверде има потенциала да води другите", каза още Карло Анчелоти.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БДЖ отмени допълнителните влакове по направлението Пловдив - Граф Игнатиево - Пловдив
БДЖ отмени допълнителните влакове по направлението Пловдив - Граф Игнатиево - Пловдив