НОВИНИ

Андреа Христов: Радвам се за преминаването си в Козенца

андреа христов
bnt avatar logo
от БНТ
13:37, 09.01.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският защитник Андреа Христов даде специално интервю за предаването "Арена спорт", в което говори за трансфера си в италианския втородивизионен Козенца.

Христов, който до този момент защитаваше цветовете на Славия определи новия си клуб като "отбор с традиции в италианския футбол и страхотни фенове" и обяви, че основната цел до края на сезона ще бъде оставането в Серия "Б".

"Радвам се за преминаването си в Козенца. Това е отбор с традиции в италианския футбол и страхотни фенове. Мисля, че нивото в Серия "Б" е в пъти по-добро от българското. Първата цел вече ми е поставена и тя е отборът да остане в Серия "Б", коментира Андреа Христов.

Българският национал разкри още, че е обсъдил идването си в Италия със своя брат близнак Петко, според когото преминаването в Козенца е бил правилният ход за Андреа.

22-годишният централен защитник говори още и за партньорството си със своя брат в сърцето на отбраната на българския национален отбор и изрази надежда, че двамата ще продължат да играят заедно още дълго време.

Какви шансовете на "лъвовете" в Лигата на нациите, какво е да играеш под ръководството на Ясен Петров и ще му липсват ли годините, прекарани в Славия? Отговорите на Андреа Христов по тези въпроси вижте във видеото.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
164 души са убити при размириците в Казахстан
164 души са убити при размириците в Казахстан
Валежи от дъжд в Югозападна България в следващите часове
Валежи от дъжд в Югозападна България в следващите часове