НОВИНИ

Берое и Локомотив София си поделиха точката

Двата отбора не си отбелязаха гол в Стара Загора

Берое и Локомотив София си поделиха точката
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
21:12, 29.07.2024
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Берое и Локомотив София не успяха да се победят в Първа лига. Двата отбора завършиха наравно 0:0 в мач от втория кръг, който се изигра на стадион „Берое“.

Футболистите на Хосе Луис Ачиари имаха повече възможности да отбележат гол, особено през първото полувреме, но в крайна сметка не успя да реализират. Мачът бе белязан от любопитен момент педи почивката, когато играта бше спряна, след като топката бе спукана.

Така старозагорци се намират на петото място в подреждането с 4 точки, а играчите на Иван Колев заемат 12-та позиция, като с равенството спечелиха първа точка от началото на сезона. На 5 август (понеделник) Берое ще има гостуване на Ботев Враца. От своя страна Локомотив ще приеме Черно море ден преди това.

Домакините започнаха по-активно и още в 12-та минута имаха шанс да вкарат. Лучиано Скаудроне остана сам срещу вратаря на гостите, но от малък ъгъл прати топката в аут. В 24-та минута Сантиаго Годой получи шанс да открие резултата, но изстрелът му с глава мина пред напречната глава, а 5 по-късно Алберто Селидо стреля неточно от границата на наказателното поле.

През второто полувреме столичните „железничари“ потърсиха гола. В 54-та минута Стефан Ламбез стреля по земя, но вратарят на домакините внимаваше при удара му. Неточните положения продължиха с пълна сила, а в 87-та минута Годой прати нов изстрел към вратата на Алексндър Любенов, но и той се оказа неточен.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рай или не съвсем? Санторини се задъхва от туристи
Рай или не съвсем? Санторини се задъхва от туристи