Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Без резултат протече издирването на малкия Сашко в Перник и тази нощ

от БНТ
06:14, 16.11.2022
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
Слушай новината

Без резултат протече издирването на малкия Александър в Перник и тази нощ. Той изчезна в петък и оттогава полиция, доброволци и близки не спират да го търсят пето денонощие.

Включени са кучета, хеликоптер и термокамери, но за съжаление засега без резултат. От полицията проверяват всеки постъпил сигнал, но от детето, което е с аутизъм, няма следа. От прокуратурата заявиха, че няма доказателства за извършено престъпление срещу момчето. Периметърът на претърсване се разширява непрекъснато.

През изминалата нощ доброволци претърсваха града. Включват се и хора от други градове. Ина Календерова е дошла от Благоевград, за да помогне за търсенето на изчезналото дете:

"Обходили сме почти целия район на Перник. Обхождаме и Радомир и се надяваме това да продължи докато не се намери детето и ние ще продължим усилено да го правим. За съжаление без резултат, но се надяваме, че полицейските органи си вършат усилено работата точно в района, където е загубено детето. За съжаление нашите екипи от доброволци не са допускани дотам, понеже има термокамери, кучета и хората се опитват максимално да са полезни един на друг".

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Президентът Румен Радев ще проведе консултации с "БСП за България"
Президентът Румен Радев ще проведе консултации с "БСП за България"
Мъгливо сутринта, следобед ще вали в Западна България
Мъгливо сутринта, следобед ще вали в Западна България