НОВИНИ

Бившият енергиен министър Александър Николов с остър коментар по казуса "Джемкорп"

александър николов газовите количества гарантирани минимум месец напред
bnt avatar logo
от БНТ
18:53, 20.11.2022
Чете се за: 03:10 мин.
У нас
Слушай новината

Бившият енергиен министър Александър Николов, който положи подпис под меморандума с "Джемкорп", реагира остро на обвиненията на ГЕРБ, според които договорът е още в сила и представлява заплаха за националната сигурност.

"Казаха ми да гледам ПиГ ТВ (оп, извинявам се ПИК, грешка на google translate). Грандиозен запис, уникален брифинг.
Трудно беше. Но, като истински путинофил… мисля, че е необходимо утре вместо локална (и даже интелектуална) медийна среда да използваме Facebook Live. Като алтернатива, която лицето Методиев (без тире) Борисов също може да се опита да провери как работи. Нещо, като ТВ, ама не точно. Нещо като бонжур и бонсуар… но по банкянски бонжуар. Та… за цялата полиглотска група утре - документи, щом си искат - ок.
На инвестиционното гуру (все пак привлече 0 лв. като директор на БАИ, обаче за фирма герп си е чиста доза успех, просто защото не успя да извлече… освен умопомрачителната си заплата) й препоръчвам да се обърне към близкия й до сърцето бивш финансов министър. Все пак вярвам, че може да й повдигне… отново настроението, защото знае как и защо се оформят документи, особено касаещи “финансови ангажименти”. Ако пък държи - нека попита инсталираното катамаранно прокси в министерство на енергетиката за информация какво се случва, когато използваш квалификации (например лъжец). Ей така за информация… че като гледам върви по добре утъпкана пътека.

И за всички приятели, които казаха, че пиша дълго. Специално за да генерираме по-голям интерес - видео. Кога?! Утре след 13:00 (нека продължават да прииждат феновете, както отбеляза незаменимият футболист-ветеран).


До утре!


P. S.: Това, че се храните единствено от скандали и страх няма да ви спаси (за вас “Ви и Вас” са специално с малки букви)! Това, че искате да валидирате корупционните си практики върху любимата хартия няма да бъде заметено, както заметохте демографските резултати от последното преброяване. Докато водихте война срещу собствения си народ забравихте, че има хора и с памет.
И както винаги е било досега - ако случайно решите - винаги съм насреща за дебат по темата. Може даже и на ваш брифинг", пише Николов в публикация в социалните мрежи.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия и Украйна с взаимни обвинения за обстрела на АЕЦ "Запорожие"
Русия и Украйна с взаимни обвинения за обстрела на АЕЦ "Запорожие"
Росен Христов: Договореностите с "Джемкорп" още са в сила, може да предявят финансови претенции към държавата
Росен Христов: Договореностите с "Джемкорп" още са в сила, може да предявят финансови претенции към държавата