"Бизнес.БГ" се завръща в ефира на БНТ 1

от БНТ
12:22, 16.09.2020
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
бизнесбгldquo завръща ефира бнт
Снимка: Десислава Кулелиева/БНТ

В първото за сезона предаване на "Бизнес.БГ" ще видите разговор на Илина Бисерова с изпълнителния директор на Sutherland Bulgaria Димитър Гълъбов. Двамата ще говорят за COVID кризата и наложилите се масово по света и у нас дистанционна работа и обучение. Дали IT-индустрията ще премине изцяло на home office режим и трябва ли да има промяна в трудовото законодателство у нас.

Друг акцент в предаването "Бизнес.БГ" е приключващият летен туристически сезон и справиха ли се хотелиери, ресторантьори и туроператори с нестандартното лято 2020. Отговорите на тези и на още много въпроси зрителите ще чуят от Константин Занков от Института за анализ в туризма.

Не пропускайте "Бизнес.БГ" тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1.

"Бизнес.БГ" търси по-задълбочена и аналитична гледна точка към случващото се в икономическия живот в България и по света. Изключително сериозно е застъпен образователният елемент с разясняване на основни събития и термини, така че да бъдат разбрани и от неспециалисти.

"Бизнес.БГ" представя интересни и поучителни истории от света на предприемачеството и стопанското управление. В предаването се търсят отговори какво се случва с парите ни, как да инвестираме, как да управляваме кредитите и спестяванията си и как се постига финансова стабилност.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Шофьор без книжка заби колата си в заведение във Варна, собственикът е сериозно пострадал
Шофьор без книжка заби колата си в заведение във Варна, собственикът е сериозно пострадал
Мъж подпали жена си, докато спи
Мъж подпали жена си, докато спи