НОВИНИ

БНТ е най-гледаната телевизия на Нова година. Благодарим ви!

акцентите програмата бнт новогодишната нощ
bnt avatar logo
от БНТ
18:02, 01.01.2021
14698
Чете се за: 01:35 мин.
Общество
Слушай новината

Най-много зрители избраха Българската национална телевизия в новогодишната вечер. Обществената медия е най-гледаната телевизия цялата вечер до края на празничната ни програма след полунощ.

"Новогодишна щръклица" изпреварва значително „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и „Маскираният певец“ по другите две телевизии. Като средните данни на ГАРБ показват, че над 40% от зрителите в този часови пояс са избрали забавното предаване със звездите на комедията и музиката по БНТ. На второ място се нарежда "Маскираният певец" на Нова с 21% пазарен дял. "Шоуто на Николаос Цитиридис" са предпочели 15,6% от зрителите в този часови пояс.

Обществената телевизия запазва този интерес и със следващото шоу – "Нова година с БНТ" с водещи Руслан Мъйнов и Александра Сърчаджиева, в което участваха най-популярните звезди на българската музика. Отново 40% от зрителите в слот са предпочели шоуто на БНТ, пред предаванията на Би Ти Ви и Нова, които са с пазарен дял съответно 19,68% и 10,82%.

А в полунощ повече от половината български зрители са посрещнали Новата година с Българската национална телевизия. В този час данните на ГАРБ показват рейтинг повече от 20% и пазарен дял близо 55% за обществената медия.

Благодарим ви, че заедно изпратихме старата и посрещнахме Новата година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цената на парното, топлата вода и токът остават същите
Цената на парното, топлата вода и токът остават същите
Хърватия получи първите пратки хуманитарна помощ от България
Хърватия получи първите пратки хуманитарна помощ от България