НОВИНИ

Бойчо Величков: Държавата ще ни подпомогне за осветлението на стадиона

Бойчо Величков
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
13:45, 16.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Футбол
Слушай новината

Ръководството на Локомотив София работи усилено по подготовката за ремонта на клубния стадион, за да може отборът да играе домакинските си мачове в елита на него.

Изпълнителният директор на „железничарите“ Бойчо Величков коментира в предаването „Арена спорт“ по БНТ, че най-големият проблем на този етап е осветлението на съоръжението.

„Подготвяме се за ремонтни дейности на стадион Локомотив. Големият проблем ни е осветлението, но имаме уверението от държавата, че ще бъдем подпомогнати. Мисля, че ще успеем да подготвим стадиона за мачовете“, сподели Бойчо Величков.

Относно селекцията в клуба, Бойчо Величков коментира: „Трябва ни някакво подсилване в различните звена. Трябва да увеличим конкуренцията, защото именно конкуренцията ражда успеха. Ще разчитаме предимно на тези футболисти, които извоюваха тази промоция.“

„Колкото до ВАР и аз имам някои съмнения“, лаконичен беше по темата ръководителят на „железничарите.

„Искам да споделя нещо във връзка с Локомотив София. И преди го знаех, но и сега, играейки по различните градове, наистина се убедих, че нашият клуб е обичан и харесван. Навсякъде чувствахме подкрепа. Това е извоювано в годините, в историята. С радост мога да установя, че Локомотив е обичан от левскари и цесекари. Иван Колев е един възпитан, ерудиран, добър треньор. Разбира се, имаше и спадове в отбора, но имаше и обективни причини за това“, завърши Бойчо Величков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тунчев: Недоволство имаше, защото нямаше феърплей
Тунчев: Недоволство имаше, защото нямаше феърплей
Подозират Марин Льо Пен в системно създаване на фиктивни работни места в ЕП
Подозират Марин Льо Пен в системно създаване на фиктивни работни места в ЕП